“Candy Kiss” av Travis Japan med SJPA exklusiva frågor!

Travis Japan fortsätter att fira sommaren med sin tredje singel “Candy Kiss”! Denna gång tar grabbarna med oss på ett utomjordligt äventyr där de stöter på några oväntade filurer.👽

Precis som tidigare singlar är även “Candy Kiss” helt på engelska med ett meddragande, och samtidigt lite nostalgiskt, sound. Vi tar oss tillbaka några årtionden och Michael Jackson-feelingen är stark genom hela låten – vilket är kul att se och höra då deras namn “Travis” kommer i från Michael Jacksons koreograf Travis Payne som var med i skapandet av Travis Japan. “Candy Kiss” är ett perfekt tillskott till deras första EP och trots sommarvärmen kommer det nog klia i benen att dansa med till låten!

En röd tråd genom Travis Japans singelsläpp än så länge är att de har tagit ett steg bort från den japanska marknaden och istället satsat på en mer internationell satsning – i och med fokuset på låttexter på endast engelska och ett fortsatt tema på musik som låter mer västerländskt än japanskt. Vilket känns självklart då deras debut var global och all deras släppta musik finns tillgänglig på streamingtjänster för hela världen. Men kanske känns det lite vågat att de satsar på låtar på endast engelska när deras huvudpublik fortfarande är Japan men i längden kommer denna satsning att vara grunden till en ännu större global karriär.


Vänster till höger: Kaito “Machu” Matsukura, Ryuya “Shime” Shimekake, Shizuya “Shizu” Yoshizawa, Kaito “Chaka” Miyachika, Noel Kawashima, Kaito “Umi” Nakamura, Genta “G” Matsuda.

Candy Kiss” speglar Travis Japans känslor jämtemot sina fan. Precis som texten i “JUST DANCE!” säger “It don’t matter where you’re from or who you are, just dance” så är denna låt en fortsättning på det. För grabbarna spelar det ingen roll vem du är eller vart du är, deras tacksamhet och kärlek mot sina lyssnare och fans har inga gränser – precis som de förmedlar i musikvideon till utomjordingarna. Travis Japan tar återigen på sig rollen att bygga en bro mellan kulturer och landsgränser via sin musik. Man charmas av deras strålande personligheter på och av scenen, medryckande musik och danssteg och inte minst deras gemensamma beslutsamhet att lyckas – tillsammans som grupp och med sina fans.


SJPA har fått äran att ta del av arbetet bakom “Candy Kiss” och fått möjlighet att ställa tre frågor till Travis Japan! Låt oss kolla vad några av grabbarna har att säga om deras tredje singel.🍭💋


Berätta om er egna tolkning av “Candy Kiss”! Hur tolkar ni “Candy Kiss”?

G: Candy Kiss” är en sockersöt kyss från oss till alla våra fans runt om i världen! Massor av slängkyssar som tack för all er support!

Angående uppdelningen av låttexten, fick ni välja delar själva eller fick ni dem tilldelade?

Noel: Vi fick dem tilldelade men under tiden som vi spelade in fick vi möjlighet att testa och leka runt lite med delarna. Inte bara våra egna utan också andras för att se hur det lät. Vi visste inte då hur slutversionen skulle bli men vi älskar det! Även innan vi lärde oss låten så tyckte vi om den. Den har helt enkelt en sån energi som gör oss riktigt glada. När vi fick höra slutversionen så tyckte vi att det blev så mycket bättre än om vi hade bara sjungit de delar vi blev tilldelade i början.

Tonarten i “Candy Kiss” verkar ganska hög men ni får det låta så lätt! Hur har ni förberett er och tränat för låten?

Umi: Vi övade på låten väldigt mycket i Japan och Amerika. Vi jobbade mycket hårt för att lära oss
uttalet av de engelska orden och varje not. Det var som att vi hela tiden gick runt och sjöng på låten.

Noel: Typ minst två timmar varje dag.

Chaka: Något som kanske bara jag gjorde men när jag sjöng på “Candy Kiss” hade jag alltid godis med mig. Speciellt den typen som är bra för halsont eftersom jag övade så mycket!☆ Följ Travis Japan för mer ☆
☆ Instagram https://www.instagram.com/travis_japan_official/
☆ YouTube C/ @TravisJapan_official
☆ Tik Tok https://www.tiktok.com/@travisjapan_capitol
☆ Twitter https://twitter.com/TravisJapan_cr
☆ Official Website https://www.capitolrecords.com/artist/travis-japan/

Candy Kiss” tillgänglig här!


Ni har väl inte missat att Travis Japan kommer att gästa virtuellt på NärCon Sommar i år? Den 29 juli i C1, C-huset kl. 10:00 kommer man ha möjlighet att fika med Travis Japan via en inspelad Q & A och en överraskningsaktivitet! Det vill du inte missa så kom och fika med oss!