Tokyo Electronic Vibes – SAI & SARI @ Patricia

Swedish-Japanese Performers Association (SJPA) presenterar SAI och SARI – två kvinnliga japanska artister som är på frammarsch inom Tokyos underground scen.

SAI är sångerska och låtskrivare. SAI släppte nyligen sitt första soloalbum 水中庭園 (Underwater Garden), där hon kombinerar minimalistiskt elektronisk musik med spoken word och hip-hop.

SAI på Youtube, Spotify och Instagram: @jaghetersai

SARI är en multikonstnär och sångerska som nu kommer tillbaka till Sverige! Hennes musik beskriver en mångfacetterad världsbild med fantastiska texter och ett djup i ljudet som kan tolkas som ädel electronica eller alternativ R&B. SARI släppte nyligen sitt första album Ending.

SARI på Youtube, Spotify, Instagram: @sari_japan och Twitter: @sari_of_sari

Denna dubbelkonsert kommer att erbjuda en helhetsupplevelse av modern japansk elektronisk musik. Missa inte “buppan”, dvs. försäljning av merch och möjlighet att ta poloaroidfoton med artisterna.

Plats: Patricia, Ⓣ-Mariatorget, Söder Mälarstrand Kajplats 19
Program: dörrarna öppnar kl 20:00, SAI går på scen kl 21:00, SARI går på scen kl 22:00
Åldersgräns: 20 år

Swedish-Japanese Performers Association (SJPA) är en ideell förening som vill främja intresset för och kunskapen om japansk populärkultur (musik, konst, idoler etc.) i Sverige och Norden. SJPA arrangerar evenemang, festivaler, workshops och turnéer där japanska artister kan möta en nordisk publik.

SJPA på webb, Facebook, Twitter och Instagram: @swejpna