Lär känna JUGS MAFIA!

Finns det något som heter ”för mycket” när det kommer till idoler egentligen? Finns de som säger ja, och det finns de som säger nej. Personligen så finns det inget som är ”för mycket” när det kommer till japanska artister och hur dom uttrycker sig överhuvudtaget. Om något så beundrar jag dem och därför vill jag prata om YABACUBE INC.’s ena grupp: JUGS MAFIA

Vänster till höger: Funwari Reina, Nishimoto Meisa, Seiran Miimi, Hanyu Yuka, Yazuki Miu, I Am Hime, Aizawa Aria

Vilka är JUGS MAFIA?

JUGS MAFIA är en idolgrupp som är under YABACUBE INC. som även är hemmet till brat och prankster-gruppen PLANCK STARS. Gruppen formades i januari detta året (2023) och hade sin stage debut i februari.

YABACUBE INC. i sig har väldigt intressanta och unika grupper och JUGS MAFIA var verkligen gruppen som fick mig att bli helt enkelt förvånad (på ett bra sätt). De är verkligen motsatsen till hur många ser japanska idoler. De visar skinn, låter sig själva vara kaotiska på scen (vilket är en grej YABACUBE INC.-idoler verkar vara överlag) och är helt enkelt rätt så anti-idol skulle jag personligen säga.
Det vill säga: att gruppen inte följer den klassiska idolsynen eller -kulturen.

De gör det verkligen på ett roligt och intressant sätt också. JUGS MAFIA är verkligen en one of a kind-grupp. De har medlemmar från olika bakgrunder och jobb, där alla verkligen har underbara, unika personligheter och stilar. Jag älskar dem verkligen och vill därför dela med mig mer av dem till andra!

Något som får mig att verkligen uppskatta dem är vad gruppen utstrålar: vem som helst kan vara en idol, det kvittar jobb-bakgrund, stil, utseende m.m. Med ögon och liv där man växte upp med idolkulturen och flera grupper sen barnsben, så är det verkligen beundransvärt.

Medlemmarna är roliga, verkligen trevliga, och får du chansen att se dem i Japan, så kör!

JUGS MAFIA’s medlemmar

Hanyu Yuka

Ledaren av JUGS MAFIA! Innan JUGMAF så har Yuka tidigare varit med i fyra andra grupper: Aphrodite, Succubus to Adventure, Bousou Chuui Melty Princess och Otome♡BITCH.

Yuka kallar sig själv för en sjungande succubus och är en människa som verkligen är stolt över sin kropp om man kollar på hennes Twitter, och även livestreams i min erfarenhet (cheki online signing)!

På sin hemsida så säljer hon en del fotografier och böcker där hon modellerar, och har även egen merch till sin egna brand. Om VTubers är din grej så har Yuka även en VTuber-karriär där hon sjunger och pratar med sina fans! Hon är även multi-talented, då hon också syr kläder, gör interior designs och ritar.

Med sin söta och bubbliga personlighet så fångar hon allas hjärtan!
(18+ varning!)

Nishimoto Meisa

Gruppens AV-actress! (Adult Video Actress) och anledningen till att jag nämner det först är att framhäva vad jag menade med ”anti-idol” och ”vem som helst kan vara idol”. Meisa beundrar jag verkligen då hon kan balansera sitt AV-jobb samtidigt som sin idolkarriär, något som är sällsynt!

Meisa, som även gick under namnet Sarina förr, var också med i andra grupper innan hon gick med JUGS MAFIA: Aficionado deux, Once a chance och KissBeeYouth. Hon var även med i FAKE PLANCK STARS!

Meisa kommer verkligen förtrolla dig och dina drömmar med sin charm och underbara personlighet!
(18+ varning!)

Aizawa Aria

JUGMAF’s rosa medlem!

Precis som Yuka och Meisa, så har Aria också varit med i andra grupper innan hon gick med i JUGS MAFIA: FAKE PLANCK STARS, Honey Spice Re., And Crazy, garnet.garnet och MIRAI☆FLEET! Om MIRAI☆FLEET låter bekant så är det för det är före detta namnet på gruppen MoeMoe𖤐Destruction!

Aria som även gör gravure, är verkligen söt och ger en verkligen serotonin av att bara se på henne både på bild, video och scen!

Funwari Reina

JUGMAF’s hostess medlem!

Innan Reina blev medlem i JUGS MAFIA, så var hon tidigare medlem i idolgruppen Kagetsu!

Precis som Meisa så har Reina också ett jobb som hon balanserar tillsammans med sina idolaktiviteter som en cabaret club-hostess! Reina får mig verkligen att le när jag ser videor på henne som fans filmat när JUGS MAFIA har haft live stages, och personligen tycker jag att hennes cabaretsida verkligen syns då.

Reina kommer fånga ditt intresse med sin charm och vackra leende!

Yazuki Miu

JUGMAF’s röda piercade medlem!

Ännu en medlem som var i en annan grupp innan hon var med i JUGS MAFIA, och då var det gruppen Rainbow Panic.

Jag skulle personligen säga att av alla medlemmar så är Miu den som går åt den mörkare stilen i gruppen, vilket verkligen matchar hennes personlighet och hennes membercolor som heter ”violence red”. En personlig kommentar är att Miu är en idol jag verkligen ser upp till och hennes personlighet var det som fångade mig direkt!

Med sin mystiska mörka charm så kommer du inte kunna sluta tänka på Miu!

Seiran Miimi

Gruppens egna art student!

Samma dag som hon lämnade sin förra grupp Idol Shikkaku, så blev Miimi medlem i JUGS MAFIA! Miimi balanserar just nu sina konststudier tillsammans med sina idolaktiviteter, en sak som många skulle nog kunna anse är jobbigt men det är inte så ovanligt. Hon är även medlemmen som har studier istället för jobb! Precis som en annan så äter hon inte frukost och gillar att sova!

Kommer Miimi kunna måla en ny värld för dig med sitt fina leende och personlighet?

I Am Hime

JUGMAF’s white color member!

Hime är någon som inte verkar ha ett för stort past-life inom sociala medier och inom idolvärlden (vad jag vet), så blir lite personligt och av det jag sett, läst osv.!

Hime brukar fånga mina ögon och intresse när jag kollar på videor och cheki signing-livestreamse på Youtube och min första intryck var verkligen att hon var inte som jag trodde! Hon har en utstrålning som är mystisk och nästan tillbakadragen men är verkligen rolig och bubbly!

Hime älskar verkligen sin katt också och verkar vara overall en djurvän. Hon älskar nämligen sin katt så mycket också att den har ett eget Twitter konto!

Kommer Hime fånga ditt intresse också med sin strålande närvaro?

Var kan man hitta och lyssna på JUGS MAFIA?

Förutom Twitter, så kan du också hitta dem på Youtube på YABACUBE INC.’s youtubekanal! De har däremot bara en video på den kanalen som är en LIVE MOVIE av deras låt ”Love♂Piston”. Det finns även massor av fancams och allmänt videor som andra har filmat från shower, så kolla in det också!

Här kan du se gruppen och medlemmarna skina på scen och vad de har att erbjuda!

Eftersom gruppen fortfarande är relativt ny så finns det inte så mycket streaming gällande musik, men de har en låt ute på Spotify och Apple Music som var deras digitala debut! Låten är, precis som ovan, Love♂Piston. Det är en track till YABACUBE’s Compilation Album där de andra grupperna också är med i.

Här kan du följa JUGS MAFIA